Ny Stilling Søges Hos Pigalle

Pigalle Hair And Beauty
Søger en selvstændig Kosmetolog / Kosmetiker fra d. 1 Maj 2016.

Du er en imødekommende person...


Arbejdspladsen:

  • Klinikken ligger på det hyggelige Frederiksberg
  • Teamet består af 2 Selvstændige Frisører + 1 Kosmetolog


Opstart er fra 1/5 2016
Hvis du er interesseret, er du velkommen til at sende en mail med en motiveret ansøgning (max 1 side) evt. CV til: job@pigalle.dk

Tak for din tid

Ejer af Salon
Helle Ahrentløv

HAIR EXTENSIONS

Hår af den bedste kvalitet Hairtalks hårkvalitet er specielt udvalgt til det Nordeuropæiske marked. Håret er ikke overfladebehandlet og derfor beholder håret sin kvalitet efter adskillige påsætninger. Al tempelhår fra Hairtalk er handlet i overensstemmelse med etiske Fairtrade regler. Du kan altså bære håret med stolthed – og god samvittighed.

Patenteret tapesystem Vores patenteret tapesystem er det mest skånsomme, der findes på markedet. Det passer til alle hårtyper, og selv de med meget tyndt hår, kan med stor succes bruge Hairtalk extensions. Vores tapesystem kan ikke sammenlignes med andre, det skal prøves!

3 GODE GRUNDE! DERFOR SKAL DU VÆLGE HAIRTALK

01.Når du bruger Hairtalk, får du med garanti det mest optimale system, når det kommer til hårkvalitet, påsætningsmetode og skånsomhed!

02.Hairtalk kan mere end blot forlænge dit hår! Få en helt ny frisyre, en ny farve, få stylingen til at holde – mulighederne er uendelige!

03.Der er stor forskel på forskellige påsætningsmetoder, holdbarhed, kvalitet og ikke mindst resultat! Dit hår fortjener det bedste – Hairtalk lader dit hår hvile og kom¬me i bedre stand! Dette er gang på gang blevet bevist.